Home > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Welkom op onze website en alvast bedankt voor de interesse om lid te worden van de Motorcycle Action Group Belgium vzw (MAG Belgium vzw), de belangenorganisatie voor en door motorrijders.

MAG Belgium vzw is een belangenorganisatie die de rechten van de motorrijders in de ruime zin van het woord verdedigt. Dit gaat van politiek lobbywerk ter verdediging van de rechten van de motorrijders over het indienen van voorstellen die de verkeersveiligheid van de motorrijders verhogen, tot advies verlenen aan politici in de parlementaire commissies. MAG Belgium vzw is ook actief als consumentenorganisatie en behartigt de belangen van de motorrijders in allerlei mogelijke conflicten.

Als MAG-lid geniet u van korting bij de volgende handelszaken op vertoon van uw MAG-lidkaart. Let wel, soms geldt deze korting niet op promoties en bepaalde artikelen. Vraag eerst of er ledenkorting wordt gegeven alvorens over te gaan tot aankoop.

Hieronder vindt u een overzichtje van alle handelszaken die de motorrijder en MAG een warm hart toedragen. Bij het voorleggen van uw MAG-lidkaart krijgt u meestal 10% korting. Meer moet u niet doen, enkel uw MAG-lidkaart tonen. Dus geen discussies over eventuele kortingen, nee, direct korting. Als dat geen reden is om lid te worden van MAG.

Heeft u een eigen zaak? En wenst u ook korting te geven aan MAG-leden? Contacteer ons via het MAG secretariaat.