Home > “Ik ben lid van MAG omdat…”

“Ik ben lid van MAG omdat…”

” Ik ben lid van MAG Belgium omdat…”

MAG heeft door de jaren heen heel wat kunnen bereiken voor de motorrijder, en niet alles ging met veel lawaai, veel meer ging en gaat heel stil voorbij, maar weet dat MAG blijft vechten voor elke motorrijder. Hoe meer leden, hoe meer impact MAG heeft op het politiek beleid en dus meer informatie van de gebruiker ons bereikt.

Wat zijn uw redenen om lid te zijn? Laat het ons weten door een mail te sturen  met een foto van u en uw motor samen met kleine aanvulling op het zinnetje ‘ ik ben lid van MAG, omdat ik ….’.

Ik ben lid van MAG omdat… ik graag op de hoogte blijft van de specifieke wetgeving aangaande het motorrijden in het bijzonder, maar daarnaast ook nog voordeel kan bieden bij o.a. de verzekering. Zij ijveren voor het motorrijden en een veilige weg hiervoor. Ik ben 65 maar hoop nog oud te worden en tot de laatste dag te kunnen motorrijden.Dankzij MAG gaat dit misschien lukken, want wat de heren politici van plan zijn, voorspelt niet veel goeds. Laatste optie is misschien verhuizen naar MAN.

Ed van Hoof

Ik ben lid van MAG omdat… ik op de hoogte wil blijven van veel dingen die ze in veel andere motorboekjes niet vertellen.

Francois Hoornaert

Ik ben lid van MAG omdat… ik veel steun heb gekregen van uw organisatie in 2011 bij het zwaar motor ongeval van mijn zoon Lorenzo Millecaen. Met name Bart Cocquyt heeft mij heel veel steun gegeven bij het organiseren van een protestmars voor meer aandacht voor motorrijders.

 Millecaen Marc

Ik ben lid van MAG omdat…MAG de enige manier is om toch onze ideeën en problemen als motorrijder bij de politici aan te brengen.

Theo, lid sinds 1993

Ik ben lid van MAG omdat… ik het belangrijk vind dat mijn belangen verdedigd worden in groep.

Werner Geudens

Ik ben lid van MAG omdat… ik deze groep wil steunen in haar belangen omdat zij veel doen voor de zwakkere (nog niet officieel ) weggebruiker, namelijk de motorrijders. Ik ben al 20 jaar lid en zal dit ook blijven met alle plezier. Eindelijk iemand die opkomt voor de motorrijder! Doe zo voort!

Groetjes, Van den Bos, samen sterk!

Ik ben lid van MAG omdat… ik als gewone burger nergens gehoord word. MAG kaart mijn verzuchtingen als motorrijdster rechtstreeks aan bij de politici.

Ilonka

 
Ik ben lid van MAG omdat…ik er van overtuigd ben dat een belangenverenging belangrijk is.
Hoe groot of hoe klein je groep ook is, wat je groep ook doet,  er moet rekening gehouden worden met ieders belang. Iedere kleine Belg heeft een stem. Eén enkele stem is niks waard. Hoe groter de groep van gelijkgestemden, hoe groter de kracht van die stem.

Ik weet wat MAG Belgium reeds in het verleden heeft kunnen verwezenlijken. Door mijn steun en lidmaatschap aan MAG, ben ik er van overtuigd dat onze stem als motorrijder zal blijven gehoord worden in de Wetstraat.
Groeten, Bert Buyens