Home > Coyote, tot 200 euro korting voor motorrijders

Coyote, tot 200 euro korting voor motorrijders

Eerst wens ik, Theo, te vermelden dat ik reeds vele jaren in het bezit ben van een Coyote toestel. Ook is de eerste reactie van de tegenstanders… “daar gaat weer een wegpiraat”. Zoals jullie allemaal weten rijden motorrijders altijd  meer dan 300 km/uur. Bullshit dus. Ik maak zoveel fouten zoals alle andere weggebruikers, 55 waar het 50 is, 80 waar het 70 is. Ik volg dus het verkeer.

Nooit een centje pijn, mijn Coyote piepte vervelend in de buurt van een vaste flitscamera, o ja, vergeten dat daar één stond. Hij piepte vervelend bij een onvoorziene hindernis op de baan, vertraagd verkeer, file en ja, ook als de mobiele struikrovers op pad waren. Eigenlijk waren er weinig problemen, een klein beetje gas minderen, een beetje meer aandacht  en opgelost.

Moeilijker werd het met de bestaande trajectcontroles zoals b.v. het viaduct in Gent. Je komt daar aan tegen 120km, je bent iets te laat om af te remmen (alleen een idioot gaat met de motor op de rem staan midden een autostrade) en hoeveel is nu mijn gemiddelde snelheid? Wel, mijn Coyote rekent mij dit onmiddellijk uit. 100 meter tegen 95 maakt dat men tot bijna halverwege 80 moet rijden, met alle vrachtwagens in je kont, om uw gemiddelde op 90 te krijgen.

Vermits er dit jaar al vele trajectcontroles bijkomen, en het niet zal stoppen ( Weyts wil alles onder controle krijgen,) gaat dit aan IEDEREEN, die niet onmiddellijk 10 km van de maximum toegestane snelheid afdoet, veel geld kosten. Denk ook maar aan die pipo in Antwerpen, die, eens daar alle trajectcontroles rond zijn, de snelheid naar 30km/uur gaat brengen.

Hoe werkt nu een Coyote toestel?

Via de GPS satelliet weet het toestel waar je bent, hoe snel je op die plaats mag rijden en waar alle wegmeubilair staat. Coyote systems brengt je ook via GPS satelliet in verbinding met alle Coyote eigenaars, die zien iets op de weg waar ze zijn, drukken op de knop en alle coyote toestellen achter hen ontvangen deze melding. M.a.w., je ontvangt ENKEL een melding wanneer deze relevant is voor u. Het toestel vertelt u ook hoeveel coyotes er in uw buurt zijn. Je kan ook de app gebruiken, alleen scoort het apparaat op vlak van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en vooral connectiviteit veel hoger!

 

Waar komt MAG nu hier aan te pas?
MAG heeft een formidabele korting verkregen, enkel voor MAGleden. Als u via MAG uw Coyote bestelt heeft u op de simpelste bestelling
€ 69,50 korting.

Toestel
Aankoopprijs Coyote Mini aan € 159,00 i.p.v. aan 179,00 euro , een korting van € 20,-.
Aankoopprijs Coyote S met dashcam € 195,00 i.p.v. aan 219,00 euro, een korting van € 24,-.
Aankoopprijs Coyote NAV met dashcam aan € 229,00 i.p.v. aan € 249,00, een korting van € 20,-.

Abonnement (max. 12 euro per maand)
Bij aankoop abonnement van 1 jaar = 3 maanden extra gratis, een cadeau van € 36,-.
Bij aankoop abonnement van 2 jaar = 4 maanden extra gratis, een cadeau van € 42,-.
Bij aankoop abonnement van 3 jaar = 6 maanden extra gratis, een cadeau van € 58,-.
Bij aankoop abonnement van 4 jaar = 9 maanden extra gratis, een cadeau van € 84,-.

Motorkit
Aankoopprijs Motorkit: € 55,90 i.p.v. € 79,90, een korting van € 24,-.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een email naar het MAG secretariaat, met uw lidnummer en uw bestelling en u ontvangt een email response met alle details.
U kan natuurlijk ook rechtstreeks een Coyote winkel binnenstappen, www.coyotesystems.be/nl ,maar daar geldt deze korting niet.